logo- de volgende halte is de toekomst

We zijn dit jaar ook gestart met kennismaken met alle partners en betrokkenen. Ruim 40 communicatieprofessionals zijn al aangehaakt bij de werkgroep communicatie. In 2024 willen we deze samenwerking wat meer te bestendigen. Zo kunnen de bijeenkomsten tweemaandelijks worden. Ook kijken we of we met een kleinere groep wat vaker willen afspreken.

Belangrijkste agendapunten voor de komende periode zijn niet alleen de onderlinge hernieuwde kennismaking, maar ook de kennismakingscampagne, NRD-communicatie, woordvoering rond de SOK (bestuurlijke samenwerkingsovereenkomst) en gezamenlijke acties (bijvoorbeeld het openen van het informatiecentrum Hoofddorp).

Daarnaast gaan we in januari 2024 een kennissessie organiseren voor leden van de communicatiewerkgroep. De groep maakt dan kennis met leden van het projectteam en wordt meer inhoudelijk geïnformeerd over het project.