logo- de volgende halte is de toekomst

Omgevingsmanagers bij OVAH

Eva Dijkema
Marco Gerrese
Marco Gerrese

Omgevingsmanagers bij OVAH

De kennis en ervaring van inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden uit de omgeving helpen ons bij het uitvoeren van dit project. Daarom betrekken we ook de komende periode de omgeving met gesprekken, bijeenkomsten en formele inspraakprocedures. De rol van onze twee nieuwe omgevingsmanagers Eva Dijkema en Marco Gerrese is daarbij essentieel. 

Eva Dijkema heeft een achtergrond als (product)ontwerper en jarenlange ervaring in de wereld van mobiliteit en infrastructuur. Deze kennis en kunde combineert zij in bij het uitvoeren van haar werk als omgevingsmanager.  

Eva: ‘Als ontwerper zit het in mijn DNA om mensen centraal te stellen. Voor wie ontwerpen we hier nou eigenlijk? En begrijpen we de omgeving wel voldoende?’ Eva ziet bewoners en ondernemers als experts van de lokale context. ‘Daarom is het zo belangrijk om omwonenden goed te betrekken’. Eva zet graag creatieve middelen in om gezamenlijk, met diverse belanghebbenden, tot een mooi resultaat te komen.  

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Eva? Dat kan via e.dijkema@amsterdam.nl  

Marco Gerrese, die op 5 augustus start met zijn werkzaamheden bij OVAH als senior omgevingsmanager, heeft als achtergrond bestuurskunde en heeft zich met zijn veelzijdige ervaring in mobiliteit en logistiek gespecialiseerd in omgevingsmanagement. Zo was hij betrokken bij diverse renovatieprojecten op Schiphol en het verduurzamen van vervoer, OV-verbindingen en de aanleg van nieuwe wegen. 

 Marco: ‘Ik hou van het snijvlak waarop het publieke en private domein elkaar kruisen en houd me graag bezig met de omgeving en alles wat zich daarin aan mobiliteitsvraagstukken afspeelt’.